Tendinte manichiura 2018

tendinte unghii 2018

Ce se poarta in 2018 in materie de manichiura? Care este culoarea la moda? Ce tehnica trebuie utilizata? Cunoasteti raspunsurile la toate aceste intrebari zilnice, astfel incat sa profitati de cele mai bune sfaturi.

Nu este nici un secret pentru nimeni ca decorarea unghiilor si accesoriile pentru manichiura sunt foarte solicitate pe piata. Unghiile au obtinut o importanta deosebita deoarece sunt considerate o scrisoare de introducere care aduce feminitatea, igiena si, mai presus de toate, personalitatea.

De aceea, va oferim cateva sfaturi si informatii relevante pentru a avea unghii incredibile.

Tendinte de manichiura 2018

Exista 5 culori care s-au evidentiat in acest an: rosu, albastru, roz, gri si negru – in diferite tonuri si texturi.

Potrivit specialistilor, pentru sezonul de vara, este necesar sa aplicati nuante de gri si albastru, rosu pentru iarna, si pentru orice perioada a anului, negru si gri. Pentru mai multe articole interesante despre manichiura, moda, frumusete, sanatate, vizitati newgirl.ro.

Rosu

El ofera eleganta si sofisticare. In gama de tonuri puteti gasi multe stiluri si modele care pot varia de la ceva clasic la ceva modern.

tendinte manichiura 2018

Roz

Pe langa faptul ca este una dintre culorile cele mai feminine si la moda, versiunea sa oglinda sau perla ofera un aspect plin de farmec.

tendinte manichiura 2018

Albastru

Albastrul este considerat o culoare multi-scop, deoarece promite un rezultat frumos in toate anotimpurile anului.

tendinte manichiura 2018

Negru

Cu ani in urma, a fost considerata o culoare esentiala in aspectul iubitorilor de rock, astazi este perfecta pentru orice ocazie, chiar si evenimente formale. Acest ton poate decora cu usurinta si, de asemenea, arata grozav cu o atingere mata.

tendinte manichiura 2018

Gri

El pot fi folosit in orice moment al anului, dar functia lui principala este sa fie fundalul unor decoratiuni incredibile. Datorita faptului ca poate fi combinat cu orice culoare, el ofera intotdeauna o nota proaspata si sofisticata.

tendinte manichiura 2018

In 2018, unghiile cu decoratiuni sunt o tendinta, pline de culori, diferite tehnici si stiluri diferite, care se potrivesc perfect pentru toate gusturile femeilor. Daca va place aceasta tendinta, va puteti decora unghiile cu ajutorul unui profesionist, dar este, de asemenea, posibil sa o faceti singur sau cu ajutorul unui prieten.

tendinte unghii 2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *